Thaimassage happy ending massage göteborg

thaimassage happy ending massage göteborg

13 maj Thaimassage handlar om både atmosfär och teknik. Hos oss får du både och. Vi älskar vårt jobb och vi älskar att få ta hand om dig! Ring oss NU på – 81 8. 27 feb Det är också vanligt att man byter ut tjejer/personalen just inom thaimassage/Spa och thairestaurang. Det är inte ovanligt att personalen kommer direkt från Thailand och jobbar på turistvisum. Jag började googla “thaimassage & Happy endings” och såklart hittade jag mig till diskussionsforumet Flashback. 4 jun En enkel sökning på Internet visar att prostitution förekommer på thaimassagesalonger i såväl Göteborg som på andra orter i landet. I olika forum framgår det att det erbjuds mer än massage, så kallade happy endings, på salongerna. De som har tagit del av massagen berättar mer eller mindre detaljerat om.

Videos

HAPPY ENDING MASSAGE. Massage Review: On Sukhumvit Road at Soi 23 is a massage soi that has a scene going on. This massage shop is more of a strictly

Thaimassage happy ending massage göteborg - sorry, that

Arbetstider på tio- elva timmar sju dagar i veckan är inte ovanligt, erfar GT. Nåväl, vad det gäller thaimassage så har jag provat i flera städer. Alla forum Sex Eskortservice och prostitution Detta ämne. thaimassage happy ending massage göteborg 4 jun En enkel sökning på Internet visar att prostitution förekommer på thaimassagesalonger i såväl Göteborg som på andra orter i landet. I olika forum framgår det att det erbjuds mer än massage, så kallade happy endings, på salongerna. De som har tagit del av massagen berättar mer eller mindre detaljerat om. 21 feb Var nere i Göteborg i mellandagarna och blev sugen på en thaimassage. Kollade upp adressen på ett ställe jag hittade på TMG som verkade lovande. Jag sms: ade salongen på vägen men fick inget svar. Väl där visade sig stället vara stängt. Jag kom dock ihåg ett annat ställe som låg på gångavstånd. 27 feb Det är också vanligt att man byter ut tjejer/personalen just inom thaimassage/Spa och thairestaurang. Det är inte ovanligt att personalen kommer direkt från Thailand och jobbar på turistvisum. Jag började googla “thaimassage & Happy endings” och såklart hittade jag mig till diskussionsforumet Flashback.

0 responses on “Thaimassage happy ending massage göteborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *